saya pemudahcara terbaik anda

Assalamualaikum dan salam hormat.

 

Saya Sadiqin Bin Sulong Authorised Master Dealer Public Gold cawangan Johor Bahru Branch(JBB) sepenuh masa mendidik masyarakat mengenali emas dan dalam masa yang sama memperbaiki status kewangan kearah yang lebih baik. Saya bermula sebagai penyimpan emas Public Gold pada tahun 2015 dan mula aktif sebagai Dealer Public Gold bermula sejak tahun 2016.Setakat hari ini saya telah melahirkan hampir 100 dealer Public Gold dan 1000 orang penyimpan emas yg berdaftar dengan Public Gold di bawah rangkaian saya “JDT Network” di seluruh Malaysia dan terus berkembang setiap hari, bermula pada tahun 2016 adalah satu tahun yg mencabar dan berbaloi bagi saya untuk berkongsi ilmu emas kepada seluruh masyarakat Malaysia amnya.

Latar belakang saya adalah seorang usahawan di dalam bidang telekomunikasi selama 6 tahun bermula pada tahun 2010, mula menjadi penyimpan emas Public Gold pada 2015 untuk dijadikan simpanan dana kecemasan. Langit tidak selalu cerah, pada awal tahun 2016 saya tidak mempunyai projek disebabkan oleh masalah kontrak. Saya terpaksa menggunakan dana kecemasan saya untuk survival hidup dan saya melihat emas simpanan saya boleh dijadikan satu perniagaan baru yg saya boleh ceburi. Bermodalkan ilmu asas perniagaan sebelum ini saya mengorak langkah mempelajari ilmu emas dengan lebih mendalam, ternyata dana kecemasan yg saya simpan sebelum ini boleh dijadikan modal pusingan untuk saya berniaga emas sehingga hari ini.

Hari ini saya merupakan Master Dealer Public Gold sepenuh masa yg aktif di Johor Bahru mendidik masyarakat untuk mengenali emas dengan ilmu yg betul, tanpa ilmu yg betul kebaikan menyimpan emas tidak akan dapat dimanfaatkan sepenuhnya. Akhir kata saya adalah pemudahcara terbaik anda dalam urusan penyimpanan dan jual beli emas, kepercayaan anda melantik saya sebagai introducer insyaallah saya akan tunaikan dengan penuh dedikasi dan amanah.

Sadiqin Bin Sulong,
Authorized Master Dealer Public Gold,
Introducer PG00058290,
+6019-278 4226

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *