Promosi Dealer Mei 2017

Promosi Combo Dealer Mei 2017

Beli Aurora Italia RM5,000 automatik jadi dealer.
Berita baik kepada peminat barang kemas yg ingin membeli Aurora Italia, setiap pembelian Aurora Italia bernilai RM5,000 dalam satu resit anda secara automatik layak menjadi dealer berdaftar Public Gold. Pelbagai kelebihan dealer yg anda akan dapat selain dapat selain dari beli emas dengan lebih murah. Promosi bulan ini sangat istimewa sebab ada dua lagi promosi berkaitan yg dealer terus boleh dapat, combo 3 promosi dalam 1 bulan yg sama tidak pernah ada sebelum ini. Kerja dealer hanya perlu rekemen orang untuk beli emas dengan Public Gold sahaja, Public Gold menyediakan puluhan staf terlatih, 18 cawangan di seluruh Malaysia dan sistem yg terbaik untuk memudahkan urusan jual beli emas bagi pihak dealer.

Percutian 2 hari 1 malam di Hard Rock Hotel.

Setiap dealer yg berjaya membuat pembelian terkumpul Aurora Italia sebanyak RM30,000 sepanjang bulan Mei 2017 melayakkan dealer tersebut bercuti di Hard Rock Hotel di Pulau Pinang selama 2 hari 1 malam secara PERCUMA. Satu peluang di saat ramai orang di luar sana mencari barang kemas untuk dibuat perhiasan pada hari raya Aidilfitri yg bakal menjelang tidak lama lagi.

Double Incentive Promotion.
Pertama kali Public Gold memberikan komisyen berganda kepada dealer Public Gold jika membeli Aurora Italia pada bulan ini, ibaratnya ada beli sekali tetapi dapat komisyen dua kali.
Bagi New Dealer yg ingin mendapatkan komisyen seperti Master Dealer boleh rebut peluang keemasan ini yg tiada pada promosi lain. Hasil komisyen berganda boleh buat duit belanja untuk persiapan Hari Raya yg bakal menjelang tidak lama lagi.

New Dealer komisyen normal 1% jadi 2%.

Priority Dealer komisyen normal 1.5% jadi 3%.


Master Dealer komisyen normal 2% jadi 4%.

Untuk sebarang pertanyaan berkaitan promosi dan kelebihan dealer secara lebih lanjut boleh hubungi dealer berdaftar Public gold atau terus ke 18 cawangan terdekat dengan tempat anda.

Sekian, terima kasih.
Artikel berkaitan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *